معرفی ۶ نمونه کفش طبی مناسب کار

- Advertisement -

استفاده از کفش طبی مناسب کار نه تنها از خستگی افراد در طول ساعات کاری جلوگیری می‌کند، بلکه سبب خواهد شد فرد حس راحتی و رضایت بیشتری در محیط کاری داشته باشد. از دیدگاهی دیگر استفاده از کفش طبی مخصوص کار از افراد در محیط کاری محافظت خواهد کرد.
از آن جایی که در هر محیط کاری احتمال وقوع حوادث وجود دارد استفاده از کفش ایمنی و طبی مناسب می‌تواند از این چنین اتفاقات جلوگیری کند. از این رو در ادامه به معرفی و بررسی بهترین کفش‌های طبی مناسب کار خواهیم پرداخت.

چرا باید از کفش طبی در محیط‌های کاری استفاده کنیم؟

همانطور که بیان کردیم استفاده از کفش طبی مخصوص کار مزایا فراوانی دارد. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های کفش کار طراحی مناسب آنها است. به طوری که اگر کارکنان در ساعات کاری خود از کفش اداری مناسب استفاده کنند به هیچ عنوان دردی در کمر، پا یا ستون فقرات خود حس نخواهند کرد. نکته حائز اهمیتی که باید درباره کفش طبی مخصوص کار بدانیم آن است که این کفش‌ها از پا افراد در برابر خطرات و تهدیدات محیط کاری محافظت می‌کند.

استفاده از کفش طبی مناسب در محل کار بسیار اهمیت دارد.
احتمال سقوط اشیاء نوک تیز، حرارت، شوک یا جریان‌های مختلف الکتریکی، مواد شیمیایی و اسیدی از انواع این خطرات محیطی هستند که کارکنان را تهدید خواهد کرد. با این اوصاف باید گفت استفاده از کفش طبی مناسب کار اهمیت بسیاری خواهد داشت.

مقاله پیشنهادی: نکات مهم در انتخاب کفش ایمنی

ویژگی‌های کفش طبی مناسب کار چیست؟

کفش‌های طبی ویژگی‌های مختلفی دارند که سبب افزایش کارایی و کاربرد آنها شده است. این ویژگی‌ها به دلیل طراحی مناسب، استفاده مواد اولیه مرغوب و انجام مراحل تولید به شکل صحیح شکل می‌گیرد. از این رو در ادامه به معرفی و بررسی این ویژگی‌ها در کفش طبی مخصوص کار خواهیم پرداخت.

طراحی مناسب

کفش‌های طبی به شکلی طراحی، تولید و روانه بازار خواهند شد که کم‌ترین نقض ممکن را داشته باشند. به بیان دیگر این کفش‌ها باید سبب آسودگی افراد شوند و فشار وارد شده به آنها را کاهش دهند. کفش‌های طبی مخصوص کار از ایجاد درد کمر، پا، سر و گردن جلوگیری می‌کنند. با توجه به طراحی کفش طبی، این کفش‌ها می‌توانند از خستگی و فرسودگی شغلی افراد در طی ساعات کاری پیشگیری کنند.

باید بدانید که استفاده از کفش‌هایی با زیره نامناسب سبب بروز درد در نواحیه مختلف بدن خواهد شد. نکته حائز اهمیتی که باید به آن آگاه باشید جنس کفش طبی شما است. در برخی از مواقع افراد اقدام به فروش کفش‌هایی طبی با زیره چوبی می‌کنند. توجه داشته باشید که این نوع کفش‌ها به هیچ وجه مناسب استفاده در ساعات کاری طولانی نخواهند بود بلکه در گذشت زمان کمی، سبب ایجاد درد در پاشنه پا خواهند شد.

جنس کفش

کفش طبی مناسب کار باید از مواد اولیه‌ای مرغوب تولید شده باشد. این به آن معنی است که کفش خریداری شده باید از رویه، زیره، زیره داخلی و آستر مناسبی بهره ببرد. رویه این کفش‌ها باید با در نظر داشتن خطرات محیطی انتخاب شود. جنس رویه باید از موادی باشد که از جریان هوا به داخل کفش جلوگیری نکند.
زیره کفش طبی باید از طراحی مناسب برخوردار باشد. طراحی زیره کفش باید از حوادث مختلفی جلوگیری کند. یکی از این حوادث پیچ خوردگی مچ پا است. هم‌چنین جنس زیره کفش نباید بسیار سفت یا نرم باشد. با تمام این اوصاف زیره تاثیر بسیاری در سلامت افراد دارد.
زیره داخلی کفش نیز باید از جنس مناسب بهره ببرد اما نکته مهم‌تر از جنس زیره داخلی، طراحی آن است. زیره داخلی باید با در نظر داشتن قوس پا طراحی شود. اگر این قسمت از کفش طبی طراحی درستی داشته باشد، افراد دچار خستگی یا درد در نواحی مختلف بدن نخواهند شد.

جنس کفش طبی مورد استفاده در محل کار بسیار مورد اهمیت است.
آستر کفش طبی یکی از مهم‌ترین اجزاء تشکیل دهنده آن است. برای تولید آستر کفش طبی مناسب کار باید از موادی استفاده شود که در طول زمان سبب تعریق پا نشود.
با در نظر داشتن این نکات می‌توان گفت که ویژگی‌های کفش طبی نهفته در مواد اولیه، طراحی و مراحل ساخت آن است. از این رو اگر شما هم قصد خرید کفش طبی مناسب کار خود را دارید حتما به این نکات توجه لازم را داشته باشید.

معرفی شش نمونه کفش طبی مناسب کار

کشف ایمنی عایق برق ساق بلند آقا نژاد

یکی از کفش‌های طبی مخصوص کار که از افراد در برابر شوک و جریان‌های مختلف الکتریکی محافظت می‌کند، پوتین عایق برق است. این کفش ایمنی از رویه‌ای با جنس چرم بهره میبرد و زیرهای از جنس پییو دارد. وزن این کفش نزدیک به ۹۶۰ گرم است. با تمام این اوصاف افراد در استفاده طولانی مدت از این کفش دچار خستگی نخواهند شد.

کفش ایمنی شهپر

یکی دیگر از بهترین کفش‌های ایمنی بازار ایران کفش ایمنی شهپر است. این کفش ایمنی وزنی ۱۱۰۰ گرمی دارد. رویه این کفش نیز از چرم گاو است. این کفش توانایی محافظت از پاها در برابر سقوط اجسام یا ابزارآلات را دارد. همچنین باید بدانید که زیره این کفش نیز از جنس پییو بوده که سبب راحتی بیشتر کارکنان در طی ساعات کاری خواهد شد.

کفش ایمنی عایق برق یحیی

یکی دیگر از کفش‌های طبی مخصوص کار که از افراد در برابر شوک و جریان‌های مختلف الکتریکی محافظت می‌کند، کفش ایمنی عایق برق یحیی است. این کفش وزنی ۱۰۴۰ گرمی دارد و از زیرهای از جنس پییو بهره میبرد. افراد با استفاده از این کفش نیازی نیست که نگران سقوط اشیاء یا برخورد جریان‌های الکتریکی باشند، چرا که این کفش از رویه‌ای چرمی پوشیده شده است.

کفش ایمنی کاویان اکولوژی

این کفش از پا در برابر سقوط اشیاء نوک تیز یا ابزارآلات محافظت می‌کند. این کفش از زیره‌ای با جنس پییو بهره می‌برد و وزنی ۸۸۵ گرمی دارد. برای تولید رویه این کفش از چرم مصنوعی استفاده شده است. این کفش طبی مخصوص کار سبب ایجاد حس راحتی برای افراد خواهد شد.

مقاله پیشتهادی: راهنمای انتخاب و خرید کفش‌های مناسب کار زنانه

کفش ایمنی ولتکس

این کفش از رویه‌ای با جنس نبوک بهره می‌برد. زیره این کفش نیز از جنس پییو است که سبب راحتی افراد در طی ساعات کاری خواهد شد. وزن کفش ولتکس حدود ۱۳۰۰ گرم است. این کفش می‌تواند از پا در برابر سقوط اشیاء نوک تیز و برنده محافظت کند.

در هنگام انتخاب کفش طبی باید به استانداردها توجه داشته باشیم.

کفش ایمنی پیما مدل دنا

یکی دیگر از کفش‌های مخصوص کار طبی که می‌تواند از پا در برابر سقوط اشیاء نوک تیز و برنده محافظت کند، کفش ایمنی پیما مدل دنا است. این کفش از سرپنجه‌هایی فلزی بهره می‌برد. جنس رویه این کفش از چرم گاو بوده و زیرهای با جنس پییو دارد. با اینکه وزن این کفش حدود ۹۵۰ گرم است اما افراد هنگام استفاده از این کفش دچار خستگی نخواهند شد.

کلام آخر

پاها عضوی از بدن هستند که در محیط کاری خطرات مختلفی آنها را تهدید می‌کنند. از طرفی دیگر محافظت نادرست از پا سبب ایجاد حس درد در دیگر نواحی بدن خواهد شد. از این رو توصیه می‌شود افراد و کارکنان از کفش طبی مخصوص کار استفاده کنند. کفش طبی مناسب کار ابزاری ایمنی است که از پاها در برابر خطرات محیطی محافظت می‌کند.
توجه داشته باشید که اگر قصد خرید کفش طبی مناسب کار را دارید می‌توانید به سایت یونکس مراجعه کنید. سایت یونکس دارای آرشیوی عظیم از اطلاعات درباره ابزارها است. این به آن معنی خواهد بود که شما می‌توانید پس از انجام بررسی‌های لازم و مقایسه محصولات، ابزار مورد نظر خود را خریداری کنید.

Rate this post
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.